Για άλλη μια φορά λοιπόν πρυτάνευε ο παραλογισμός και η ανευθυνότητα της Δημοτικής πλειοψηφίας

Για άλλη μια φορά λοιπόν πρυτάνευε ο παραλογισμός και η ανευθυνότητα της Δημοτικής πλειοψηφίας
                                                                        Αναρτήθηκε από SALAMIS-NEWS
Ανεπαρκείς, απροετοίμαστοι χωρίς στρατηγική σκέψη για τις ιχθυοκαλλιέργειες στην Αττική, σε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο παρωδία που συνεδρίασε χθες, που άλλη ήταν η εισήγηση της υπηρεσίας που ήρθε για ψήφιση όσον αφορά για το ιχθυοτροφείο στο Πυργιακόνι, άλλη ήταν η εισήγηση της διοίκησης που προέκυψε, που ούτε και αυτοί κατάλαβαν μέχρι τελευταία στιγμή τι ψήφισαν και πρέπει να δούνε και να δούμε το τελικό κείμενο που θα βγει στην διαύγεια πως θα το έχουν διαμορφώσει. 

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

 


Τι και αν διαμαρτυρήθηκε η Δήμαρχος, τι και αν μίλησε ο Χατζήπερος, τι και αν τους τα έψαλλα χοντρά από βήματος αλλά και από την εξέδρα εγώ, αυτοί που μένουν στην Γλυφάδα, στη Βούλα στην Βουλιαγμένη και σε όλη την Αττική Περιφερειακοί σύμβουλοι, που πολλοί από αυτούς δεν έχουν πατήσει στη Σαλαμίνα, έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις διαχρονικές αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Σαλαμίνας και την κοινωνία και ψήφισαν θετικά (κατά πλειοψηφία) και σφράγισαν το πραξικόπημα Γερουλάνου το 2011 για τις ιχθυοκαλλιέργειες. 

Όσον αφορά για την Σαλαμίνα είναι άξια της μοίρας της, αφού οι μόνοι που βρέθηκαν στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου χθες ήταν η Δήμαρχος, ο γράφων ο Πρόεδρος από τα Κανάκια Ανδρέας Κονσόλενας και ο Πρόεδρος των Κρητών Πάνος Μπράβος, ενώ θα έπρεπε να είχαμε κατακλύσει την αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και να τους είχαμε κράξει. 

Μάνος Δερτούζος 

Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας 

Από το προσωπικό του Face Book 

Σημείωση Διαχειριστή SALAMIS-NEWS : 

Φίλε Μάνο δεν είναι ορθόν και πρέπον να ρίχνεις ευθύνες στην Σαλαμίνα αορίστως που απουσίασε!
Γιατί καλέ μου φίλε κανένας αρμόδιος (και αρμόδια είναι η σημερινή δημοτική αρχή) δεν ενημέρωσε για άλλη μια φορά τον λαό της Σαλαμίνας που την τίμησε με την ψήφο του.
Πως λοιπόν και με ποιο ηθικό ανάστημα θα τους αποδώσουμε και ευθύνες;
Για άλλη μια φορά λοιπόν πρυτάνευε ο παραλογισμός και η ανευθυνότητα της Δημοτικής πλειοψηφίας και ειλικρινά λυπάμαι.
Facebook Σχόλια
Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

About Author