Εγκαινιάστηκε ο θεσμός της Ώρας του Δημότη

Εγκαινιάστηκε ο θεσμός της Ώρας του Δημότη το απόγευμα της Τετάρτης, ο οποίος καθιερώθηκε από τη διοίκηση και θα πραγματοποιείται μία φορά το μήνα. Έτσι οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβαίνουν στο βήμα και να εκθέτουν τα προβλήματα και τα αιτήματά τους, ώστε να λάβουν απαντήσεις από το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των νομικών προσώπων. Αρκετοί συμπολίτες συμμετείχαν στην πρώτη Ώρα του Δημότη, ωστόσο αναμένεται μεγαλύτερη συμμετοχή από την επόμενη φορά, που ο θεσμός θα έχει γίνει περισσότερο γνωστός.

Μία –  μία οι προεκλογικές εξαγγελίες της νέας Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων και οι προσωπικές δεσμεύσεις του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη παίρνουν να υλοποιούνται.

Εκεί θα είναι ο Δήμαρχος, οι 5 Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου δηλαδή της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και του ΗΡΟΔΩΡΟΥ, για να ακούσουν τα προβλήματα των πολιτών και να δώσουν άμεσες απαντήσεις ο καθένας για τον τομέα του.

Στην όλη διαδικασία θα προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Μιχάλαρος.

Η “Ώρα του Δημότη” καθιερώνεται και θα υλοποιείται μία φορά το μήνα και μάλιστα θα προηγείται της Τακτικής Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Αγαπητέ Συμπολίτη,

Η νέα Διοίκηση του Δήμου μας, καθιερώνει το θεσμό της  “Ώρας του Δημότη”.

Για το λόγο αυτό  την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19.30 έως 20.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , ο κάθε δημότης μπορεί να θέσει στη Διοίκηση του Δήμου άμεσα και με ακρίβεια το πρόβλημά του σε θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας του Δήμου.

Απάντηση θα δίδεται άμεσα από το Δήμαρχο ή τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ή τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου.

Τη διαδικασία θα διευθύνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ελπίζουμε  κάποια στιγμή να γίνει και κάτι ανάλογο στην Σαλαμίνα.  

 Salamina.Net

Facebook Σχόλια
Categories: ΜΕΓΑΡΑ

About Author