Οι ΑΝΕΛ Σαλαμίνας καταγγέλλουν τον πρόεδρο της ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ. Κωνσταντίνο Μαριδάκη

Οι ΑΝΕΛ Σαλαμίνας καταγγέλλουν τον πρόεδρο της ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ. Κωνσταντίνο Μαριδάκη
Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ. Κωνσταντίνος Μαριδάκης, εσκεμμένα και ενώ του έχουν γίνει επισημάνσεις – παρατηρήσεις από την συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΛ Σαλαμίνας  , εξακολουθεί να μην ανακοινώνει την  παρουσία εκπροσώπων του κινήματος ,  των ΑΝΕΛ Σαλαμίνος και του Σαλαμίνιου Πολιτευτή Β Πειραιώς  Παναγιώτη Γκιόκα σε εκδηλώσεις στο νησί μας , εθνικές επετείους κλπ ενώ αναφέρονται άλλοι φορείς , εκπρόσωποι κομμάτων κλπ

Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι και πάλι εσκεμμένα έχουν παραποιηθεί ή αποσιωποιθεί θετικές και αποτελεσματικές παρεμβάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σαλαμίνας για λύσεις προβλημάτων του νησιού μας όπως πχ η επίσκεψη του κ.ΥΠΕΘΑ και Προέδρου των  Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, η συνδρομή και επιτόπου λύση σε προβλήματα από την επίσκεψη  του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό κ.Τέρενς Κουίκ , η παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ιωάννη   Μοίρα  στην διαμαρτυρία κατά του ξεπουλήματος της Κυνόσουρας και η παρέμβαση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Οι φασίζουσες αυτές νοοτροπίες θυμίζουν άλλες εποχές και είναι κατανοητό από εμάς πως από την κορυφή της πυραμίδας των αντιπολιτευόμενων κομμάτων  φτάνουν μέχρι τη βάση τους.
Έτσι εξηγείται ο πόλεμος κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την κορυφή και φτάνοντας ως τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε περιοχή .
Πιστεύουμε ότι η κ.Δήμαρχος θα λάβει υπόψη της τα καταγγελλόμενα και θα πράξει δέοντος.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Σαλαμίνας με όποιο τίμημα θα εξακολουθούν να εργάζονται ανιδιοτελώς και εθελοντικά, πιστοί στις αρχές και τις αξίες τους για ένα καλύτερο μέλλον στο νησί μας με τη βοήθεια του κινήματος και του Προέδρου τους.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Ο Πρόεδρος Νίκος Παύλοζας
 
Η Γραμματέας Αικατερίνη Δρακονταειδή Μπακαούκα
Facebook Σχόλια
Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Tags: ΣΑΝΕΛ

About Author