Τοποθέτηση χημικών τουαλετών σε όλες τις Λαϊκές Αγορές (και στην Σαλαμίνα)

Τοποθέτηση χημικών τουαλετών σε όλες τις Λαϊκές Αγορές (και στην Σαλαμίνα)
Η δημόσια υγεία στο επίκεντρο της περιφέρειας Αττικής, η οποία δίνει λύση σε ένα πάγιο αίτημα εμπόρων, παραγωγών και πολιτών
Την τοποθέτηση χημικών τουαλετών σε όλες τις Λαϊκές Αγορές της Αττικής, για την εξυπηρέτηση των εμπόρων, των παραγωγών και των συναλλασσόμενων πολιτών, αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής.

Πλέον διευθετείται ένα κρίσιμο ζήτημα καθαριότητας και δημόσιας υγιεινής, εν όψει και του καλοκαιριού, με τον προϋπολογισμό της δαπάνης να ανέρχεται για τη φετινή χρονιά σε 914.000 ευρώ.
Η τοποθέτηση αφορά όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Κεντρικός, Βόρειος, Νότιος, Δυτικός τομέας, Πειραιάς, Ανατολική, Δυτική Αττική και Σαλαμίνα) και όλες τις αντίστοιχες Λαϊκές Αγορές.
Όπως σημειώνει η περιφέρεια Αττικής οι χημικές τουαλέτες μπαίνουν σε 1.213 Λαϊκές Αγορές, ενώ με το προηγούμενο καθεστώς του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, οι αντίστοιχες τοποθετήσεις ήταν σε 602, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονταν η Ανατολική και η Δυτική Αττική, η Σαλαμίνα και κάποιες Λαϊκές Αγορές του κεντρικότερου ιστού.
Facebook Σχόλια
Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

About Author