Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει
Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει  ότι αύριο είναι η τελευταία ημέρα για την δήλωση συμμετοχής των σωματείων μας στα Πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας καθώς και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών «Μιλτιάδης Μαρινάκης».
Την  Πέμπτη 1/9/2016  και ώρα 18.30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της 1ης& 2ηςφάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης», καθώς επίσης και ο διαχωρισμός των Ομίλων  Α΄ και  Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του προσεχούς Πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι ο φετινός θεσμός φέρει την ονομασία του άλλοτε κορυφαίου παράγοντα του Ολυμπιακού
 και πατέρα του νυν προέδρου της  ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τιμώντας έτσι την μνήμη του αλλά και την μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του  στο Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, μετά από πρόταση του προέδρου του Ατρόμητου Πειραιά κ. Χρ. Σδρένια στην πρόσφατη Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα σωματεία μας και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.
* Αύριο Τετάρτη 31/8/2016 είναι η τελευταία ημέρα κατάθεσης  αιτήσεων για διεθνείς μεταγραφές, Υποσχετικές, αλλά και  των Ατομικών Αποδεσμεύσεων.
* Από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει η περίοδος κατάθεσης  Αιτήσεων Επανεγγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση των Παρατηρητών
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη συγκέντρωση των Παρατηρητών για  τη νέα αγωνιστική περίοδο
που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύνολο της δύναμης των παρατηρητών, παλιοί και νέοι, έδωσε το παρόν. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο ρόλο των παρατηρητών ,οι οποίοι ασκώντας με συνέπεια τα καθήκοντά τους και καταγράφοντας όλα τα συμβάντα στους αγώνες, μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό γρανάζι για την εύρυθμη λειτουργία των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ. Πειραιά.

 Πέρα από τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κανδύλη και του επιτελείου του, παρευρέθηκαν ακόμα ο Γεν. Γραμματέας κ. Σπάθας και ο Ταμίας κ. Σταματάτος οι οποίοι και χαιρέτησαν την συγκέντρωση.  

Facebook Σχόλια
Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

About Author