Δεν έκαναν επίκαιρες ερωτήσεις στην Βουλή, οι Βουλευτές του ΚΚΕ, για την ΔΕΗ Σαλαμίνας.

Δεν έκαναν επίκαιρες ερωτήσεις στην Βουλή, οι Βουλευτές του ΚΚΕ, για την ΔΕΗ Σαλαμίνας.

kke fbscreenshot

Από τα πρόσφατα νέα των τοπικών μπλογκ Salaminanet Salamina με πηγή ένα άλλο τοπικό μπλογκ. Είδαμε ότι για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ Σαλαμίνος αναφέρθηκαν τα εξής, «Να μην κλείσει το κατάστημα της ΔΕΗ στη Σαλαμίνα ζητάνε οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου,Γιάννης Γκιόκας και Λιάνα Κανέλλη με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.»

Ένας ανυποψίαστος αναγνώστης με μια πρώτη ματιά θα έλεγε μπράβο στο ΚΚΕ που άμεσα κινήθηκε για το καλό του νησιού. Με μία έρευνα στα online πρακτικά της βουλής διαπιστώσαμε ότι ουδέποτε έγινε τέτοιο πράγμα και ψεύδονται για πολιτική εκμετάλλευση και άγρα ψήφων!!!!

Τα σχετικά λινκς εδώ: http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Deltio-Epikairon-Erotiseon?search=on

πηγή Facebook

Σχόλιο Salamina.Net : εδώ είναι το προηγούμενο άρθρο που ανεβάσαμε σχετικά με την επερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Kαι από εδώ κάτω, είναι οι επίκαιρες ερωτήσεις που είναι στο link από πάνω. Όπως καταλαβαίνεται δεν έγινε καμία επερώτηση σχετικά με την ΔΕΗ Σαλαμίνος από βουλευτές του ΚΚΕ. Ευχαριστούμε τον φίλο που μας υπόδειξε την προπαγάνδα και διορθώνουμε το λάθος μας.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ      

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2016 ώρα 10.00΄

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 1330/27-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Εύβοιας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Γεωργίου Ακριώτη προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με την αύξηση ορίου για τον συμψηφισμό οφειλών των ασφαλισμένων του Ο.Γ.Α.

 

2.- Η με αριθμό 1333/27-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Καλαφάτηπρος τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

 

3.- Η με αριθμό 1329/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Πειραιά του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Νικολάου Κούζηλου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σχετικά με το μέλλον της πλοηγικής υπηρεσίας.

 

4.- Η με αριθμό 1326/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Ιωάννη Μανιάτη προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, σχετικά με την αξιοποίηση του πακέτου «Γιούνκερ» στην Ελλάδα.

 

5.- Η με αριθμό 1335/27-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.Εμμανουήλ Συντυχάκη προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τα Κέντρα Υγείας Μοιρών του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου Κρήτης.

 

6.- Η με αριθμό 1328/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή A΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων κ. Ιωάννη Σαρίδηπρος τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με τη δημόσια διαβούλευση για την αναοριοθέτηση της Βέροιας.

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 1331/27-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κοζάνης του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Ιωάννη Θεοφύλακτου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σχετικά με την πρόσληψη εργατικού προσωπικού στη λιγνιτική μονάδα «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V» με διαφανή κριτήρια από τα μητρώα του ΟΑΕΔ.

 

2.- Η με αριθμό 1334/27-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστου Μπουκώρου προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, σχετικά με την επιδότηση συστήματος εισροών – εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

 

3.- Η με αριθμό 1337/27-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά προς τον Υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με την «ενέργεια εθνικής μειοδοσίας η απουσία Ελληνικής σημαίας σε συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Τουρκίας».

 

4.- Η με αριθμό 1327/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με την αποζημίωση αγροτών λόγω των τεράστιων καταστροφών που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες και ζωικό κεφάλαιο στην Αρκαδία από τη θεομηνία της 25ηςΙουνίου.

 

5.- Η με αριθμό 1336/27-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του ΣΤ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λάρισας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γεωργίου Λαμπρούλη προς τους Υπουργούς  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών,σχετικά με τις καταστροφές ελαιόδεντρων από πυρκαγιά στο Νομό Λάρισας.

————————————————————————————————————–

6.- Η με αριθμό 1279/19-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Μαρίας Αντωνίουπρος τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την ανάγκη άμεσης κατάθεσης της Σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) για τη χρηματοδότηση της έρευνας.

 

7.- Η με αριθμό 1299/20-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Βασιλείου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά το “πάγωμα” των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ.

 

8.- Η με αριθμό 1288/19-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Λακωνίας  κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με την διαδικασία επιλογής Διευθυντών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.).

 

9.- Η με αριθμό 1263/13-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Χρήστου Κατσώτη προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημόσιων νοσοκομείων εξαιτίας των ελλείψεων σε σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

 

10.- Η με αριθμό 1292/19-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με τη «Νότια χάραξη» στην Πατρών –Πύργου.

 

11.- Η με αριθμό 1248/12-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Ευσταθίου (Στάθη) Παναγούληπρος τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με το κόστος των «εκπροσώπων των θεσμών» στο δημόσιο.

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 6377/23-6-2016 Ερώτηση της Βουλευτού Καρδίτσας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Παναγιώτας Βράντζα προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τον συντελεστή ΦΠΑ 24% για τα ζώντα παραγωγικά ζώα.

 

2.- Η με αριθμό 7519/4-8-2016 Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ.Βασιλείου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τη ρύθμιση του ζητήματος της επιστροφής ως αχρεωστήτως καταβληθέντων των επιδομάτων θέσεων ευθύνης των υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

——————————————————————————————————

 

3.- Η με αριθμό 5298/373/11-5-2016 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων του

Δ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικήτα Κακλαμάνη προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με το κόστος διαπραγματεύσεων με τους Θεσμούς σε πολυτελή ξενοδοχεία.

 

4.- Η με αριθμό 3062/10-2-2016 Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την αποζημίωση των μεριδιούχων Συνεταιριστικών Τραπεζών.

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.

Αρχείο –

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                        

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου 2016 ώρα 09.30΄

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 1316/23-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Στύλιου προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την επέκταση της προθεσμίας λήψης διδακτορικού διπλώματος για τους Καθηγητές Εφαρμογών.

 

2.- Η με αριθμό 1311/21-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κέρκυρας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Ιωάννη Αϊβατίδη προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με την «αδυναμία εγκατάστασης των δικαιούχων στις εργατικές κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Κέρκυρας».

 

3.- Η με αριθμό 1310/21-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και  Βουλευτή Δωδεκανήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Δημητρίου Κρεμαστινού προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών.

 

4.- Η με αριθμό 1321/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.Ιωάννη Δελή προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία που είναι επί πληρωμή σε όλα τα δημόσια Λύκεια.

 

5.- Η με αριθμό 1313/22-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας του Ποταμιού κ. Ιάσονα Φωτήλα προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, σχετικά με την επαναφορά της ενιαίας τιμής βιβλίου.

 

6.- Η με αριθμό 1319/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασιλείου Κόκκαλη προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με την επιτακτική ανάγκη να διασωθούν οι επιχειρήσεις και τα επιτηδεύματα των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ που έχουν χρόνιες ασφαλιστικές οφειλές, καθώς και η ανάγκη για την επανεξέταση του ύψους του προστίμου που επιβάλλεται για κάθε αδήλωτο εργαζόμενο.

 

7.- Η με αριθμό 1309/21-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Β΄ Πειραιά της Ένωσης Κεντρώων κ. Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, σχετικά με την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στους Δήμους του Πειραιά, Περάματος, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 1325/23-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Αντωνιάδη προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σχετικά με την πορεία του έργου της τηλεθέρμανσης Φλώρινας.

 

2.- Η με αριθμό 1323/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά προς τον Υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με την «αναγνώριση των σκοπιανών διαβατηρίων που φέρουν το όνομα “Μακεδονία”».

 

3.- Η με αριθμό 1314/22-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Ανδρέα Λοβέρδου προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση τριών εξαιρετικά σημαντικών έργων για τη λειτουργία του Ι.Κ.Α.

 

4.- Η με αριθμό 1322/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νικολάου Καραθανασόπουλου προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με την επαναλειτουργία του εργοστασίου χυμοποίησης και τυποποίησης χυμού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Αργολίδας «Εσπερίδες».

 

5.- Η με αριθμό 1320/26-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή A΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων κ. Ιωάννη Σαρίδηπρος τον Υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με τη «θεώρηση Διαβατηρίων με την ένδειξη “Μακεδονία”».

————————————————————————————————————

6.- Η με αριθμό 1276/19-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Καρδίτσας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίαςΧρυσούλας Κατσαβριά-Σιωροπούλου  προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με την προοπτική για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καρδίτσας.

 

7.- Η με αριθμό 1274/16-9-2016 Επίκαιρη   Ερώτηση    του Βουλευτή Λάρισας του Ποταμιού κ.  Κωνσταντίνου Μπαργιώτα προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τα προβλήματα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας.

 

8.- Η με αριθμό 1284/19-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Γκιόκα προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τα τεράστια προβλήματα στη λειτουργία των Οργανισμών κατά των Ναρκωτικών.

 

9.- Η με αριθμό 1270/14-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή A΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων κ. Ιωάννη Σαρίδηπρος τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου».

 

10.- Η με αριθμό 1241/8-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Εύβοιας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Νικολάου Μίχου προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την «σκανδαλώδη  πώληση της “ΤΡΑΙΝΟΣΕ” έναντι του ευτελούς τιμήματος των 45 εκατ. ευρώ».

 

11.- Η με αριθμό 1300/20-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.Ιωάννη Δελή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,σχετικά με την αντιπλημμυρική προστασία του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

 

12.- Η με αριθμό 1216/5-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.Εμμανουήλ Συντυχάκη προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σχετικά με τη λήψη μέτρων για την απορρόφηση όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς.

 

13.- Η με αριθμό 1250/12-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή A΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων κ. Ιωάννη Σαρίδηπρος τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σχετικά με την υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρριανών του Νομού Ροδόπης.

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 5916/6-6-2016 Ερώτηση του Βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανασίου Δαβάκη προς τον Υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με την απόφαση του Πρέσβη της Ελλάδας στην Τεχεράνη για παύση της έκδοσης οποιασδήποτε Εθνικής Ταξιδιωτικής Θεώρησης για επενδυτές, εταιρικά στελέχη, καθώς και για οικονομικώς ανεξάρτητα άτομα που θέλουν να ασκήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα.

————————————————————————————————————

2.- Η με αριθμό 6379/438/23-6-2016 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων του Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ.Σπυρίδωνος-Αδώνιδος Γεωργιάδη  προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από ΑΜΚΕ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία) με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας.

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.
Αρχείο –

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ      

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2016 ώρα 18.00΄

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

1.- Η με αριθμό 1291/19-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη προς τον Υπουργό Επικρατείας, σχετικά με το νομικό καθεστώς κυπριακής εταιρίας που συμμετέχει στο μετοχολόγιο της Αυγής Α.Ε.

 

2.- Η με αριθμό 1295/19-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Παναγιώταρου προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τη «νομοθετική ρύθμιση για επέκταση εγκεκριμένων εξόδων πέραν των νοσηλίων».

 

3.- Η με αριθμό 1268/13-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και  Βουλευτή Δωδεκανήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Δημητρίου Κρεμαστινού προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τη μεταφορά και λειτουργία της 3ης Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής από το «Λαϊκό» Νοσοκομείο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

 

4.- Η με αριθμό 1302/20-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.Νικολάου Μωραϊτη προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην Πελοπόννησο.

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

1.- Η με αριθμό 1292/19-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με τη «Νότια χάραξη» στην Πατρών –Πύργου.

 

2.- Η με αριθμό 1271/15-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ.Θεόδωρου Παπαθεοδώρου προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τον επικείμενο κίνδυνο εξάντλησης του προϋπολογισμού των νοσηλευτικών μονάδων στο Νομό Αχαΐας λόγω υποχρηματοδότησης, με αποτέλεσμα την αδυναμία χορήγησης φαρμάκων υψηλού κόστους σε ευπαθείς ομάδες.

 

3.- Η με αριθμό 1303/20-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του ΒουλευτήΑ΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.Ιωάννη Δελλή προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία που είναι επί πληρωμή σε όλα τα δημόσια Λύκεια.

 

———————————————————————————————–

 

4.- Η με αριθμό 1260/13-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Τζαβάρα προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σχετικά με την κήρυξη ως θεομηνιόπληκτων των Δήμων Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πηνειού και τη λήψη μέτρων για τις αποζημιώσεις των πληγέντων πολιτών.

 

5.- Η με αριθμό 1253/12-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Εύβοιας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Νικολάου Μίχου προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σχετικά με την «εκτόπιση 36.769 τέκνων Ελλήνων από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς».

 

6.- Η με αριθμό 1227/6-9-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας  κ. Αναστασίου Δημοσχάκη προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, σχετικά με την κατάσταση των κόκκινων δανείων στον Έβρο και τη Θράκη.

 

7.- Η με αριθμό 1191/29-8-2016 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Βασιλείου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την προστασία των πολιτών από τις υπερβολικές χρεώσεις των Τραπεζών.

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.
Αρχείο –

Facebook Σχόλια
Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

About Author