Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να φέρει την τεχνολογία στον Δήμο Σαλαμίνας…

Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να φέρει την τεχνολογία στον Δήμο Σαλαμίνας…
santa
Ελπίζω με το καινούριο έτος ο Άγιος Βασίλης να φέρει την τεχνολογία στον Δήμο Σαλαμίνας και να μεταδίδονται τα Δημοτικό συμβούλια online ή έστω σε βίντεο στο Youtube ή στο site του Δήμου.
 
Κουράστηκα πραγματικά να βλέπω αναρτήσεις στο Facebook που να λένε «ελάτε μια φορά σε ΔΣ να δείτε την αντιπολίτευση η την συμπολίτευση» ξέροντας ότι δεν πρόκειται να έρθει ο κόσμος, διότι τις περισσότερες φορές δουλεύει τις ώρες που γίνεται το Δημοτικό Συμβούλιο ή δεν έχει ενημερωθεί για διάφορους λόγους την ώρα ή απλά δεν μπορεί.
Κουράστηκα να βλέπω τσακωμούς στο Facebook από πολίτες σε Δημοτικούς Συμβούλους ή και το αντίστροφο γιατί έκαναν ή δεν έκαναν κάτι στο Δημοτικό Συμβούλιο,  ενώ δεν έχει κανένας την δυνατότητα να αποδείξει στον άλλον (και κυρίως στους φίλους τους που βλέπουν τις αναρτήσεις) , ότι άλλα είπε ή ψήφισε ο Δημοτικός Σύμβουλος και άλλα λέει (ότι είπε  ή ψήφισε) στο Facebook (στους πολίτες).
Αφήστε λοιπόν τα λόγια μερικοί και κάντε το αυτονόητο για να δει και να κρίνει κιόλας, ο Σαλαμίνιος Δημότης αυτούς που έχει ψηφίσει, εάν κάνουν ή όχι αυτά που έταξαν και ψηφίστηκαν και για την αντιπολίτευση εάν θέλει το καλό του τόπου ή κάνει στείρα πολιτική για να κερδίσει μικροπολιτικά…
Γιαυτό εύχομαι με το καινούριο έτος να περάσουμε στην ψηφιακή εποχή…
Facebook Σχόλια
Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

About Author