Γεύματα αγάπης από τον Πέτρο Μαυρέα.

Γεύματα αγάπης από τον Πέτρο Μαυρέα.

Με ένα ζεστό πιάτο φαγητό θέλησε να ευχηθεί φέτος στους συμπολίτες του ο πολιτευτής της Β’ Πειραιά Πέτρος Μαυρέας στέλνοντας για άλλη μια φορά το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Ο γνωστός Πειραιώτης επιχειρηματίας προσέφερε γεύματα αγάπης για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων μέσω της Ιεράς Μητρόπολης ΓΟΧ Πειραιώς και Σαλαμίνος σε ανήμπορους και άπορους συμπολίτες μας αλλά και σε ανθρώπους που βιώνουν την αφόρητη μοναξιά.

Μιλώντας σχετικά με την προσφορά των γευμάτων τόνισε ότι «αυτό το μήνυμα στέλνει και η γέννηση του θεανθρώπου. Η Χριστιανοσύνη αυτό διδάσκει. Ο έχων δύο χιτώνες να προσφέρει τον δεύτερο σε αυτόν που δεν έχει. Εύχομαι να γίνουμε περισσότεροι αυτοί οι οποίοι μπορούμε, ό,τι μπορούμε, να προσφέρουμε ακόμα και από το υστέρημά μας στον διπλανό μας στηρίζοντας το σημαντικό έργο της Εκκλησίας. Δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια όταν ο συνάνθρωπός σου έχει ανάγκη. Εύχομαι υγεία και Καλή Χρονιά σε όλους».

πηγή

Σχόλιο Salamina.Net: Να θυμίσουμε την δωρεάν συντήρηση σε πυροσβεστικά οχήματα που είχε κάνει ο κ. Μαυρέας με το τέλος της αντιπυρικής περιόδου.

xiountai xiountai1

Facebook Σχόλια
Categories: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

About Author