ΜΑΤατζήδες κλέβουν νερά από περιπτερά (βίντεο)

 

periptero_610_355

Το αποκαλυπτικό βίντεο που αποκαλύφθηκε μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια και το οποίο δείχνει άντρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν εργαζόμενο σε περίπτερο και να κλέβουν νερά, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ και πονοκέφαλο, καθώς πολλές φορές καλείται να απολογηθεί για τη δράση των ΜΑΤ.

Στο βίντεο φαίνεται πως οι άντρες των ΜΑΤ ορμούν σε ένα περίπτερο στην περιοχή των Εξαρχείων και προπηλακίζουν χωρίς λόγο έναν άντρα, ο οποίος προσπαθεί να προστατευτεί και φωνάζει πώς είναι εργαζόμενος του περιπτέρου.

Η επίθεση στον άνθρωπο που δουλεύει στο περίπτερο φαίνεται ξεκάθαρα στο συγκεκριμένο βίντεο, ενώ ο ίδιος ακούγεται να φωνάζει: ρε είστε καλά, θα κλέψετε τα νερά;» Εκείνοι τον αρπάζουν από την μπλούζα και στην κυριολεξία προσπαθούν να τον σύρουν, ενώ εκείνος συνεχίζει να φωνάζει πως είναι εργαζόμενος στο περίπτερο.

Υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας είδαν το βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και εν συνεχεία με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής έρευνας, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι άντρες των ΜΑΤ δεν θέλησαν να κλέψουν νερά, αλλά πήραν τα νερά αφήνοντας 20 ευρώ στον εργαζόμενο του περιπτέρου, ο οποίος σύμφωνα πάντα με αυτές τις πληροφορίες δεν θέλησε να τους εξυπηρετήσει.

Ωστόσο, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση που ο εργαζόμενος δεν ήθελε να τους εξυπηρετήσει για οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να το κάνει και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται τέτοιου είδους ενέργειες.

πηγή

Facebook Σχόλια

About Author

Related Articles

Write a Comment

Only registered users can comment.