Μάνος Δερτούζος :Κατ’ αρχάς δεν είμαι τσιράκι κανενός…

δερτουζος

Αναγκάζομαι να απαντήσω επώνυμα στον αισχρό χυδαιολόγο και υβριστή ο οποίος κρύβεται κάτω από την ανωνυμία του και μπορεί με πολύ ευκολία να συκοφαντεί.
Κατ’ αρχάς δεν είμαι τσιράκι κανενός. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος που στις τελευταίες εκλογές πήρα 930 ψήφους και ειδικότερα στο Αιάντειο 550. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι τόσο την πρώτη Κυριακή των Εκλογών όσο και την δεύτερη, στο Αιάντειο ο Συνδυασμός Τσαβαρή πήρε πάνω από 50%. Μην υποτιμάς λοιπόν αυτόν τον κόσμο και τις επιλογές του.
Κατοικώ στο Αιάντειο από το1985 και δραστηριοποιούμαι πολιτικά από το 1990. Έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπίζομαι αυτά τουλάχιστον που λέω στο Δημοτικό Συμβούλιο και όπως γνωρίζεις έχω θέσεις και απόψεις τις οποίες σε κάθε Συμβούλιο αναφέρομαι χωρίς φόβο και πάθος.
Η Πλειοψηφία κυβερνά αλλά η μειοψηφία ελέγχει, αυτός είναι ο ρόλος της. Δεν έχετε καταλάβει, άραγε ούτε αυτή τη στιγμή, ότι η αύξηση των Δημοτικών τελών 50% και του νερού μέχρι 57% είναι μία απόφαση προκλητική σε αυτή την οικονομική συγκυρία που ο πολίτης δέχεται αλλεπάλληλα χαστούκια από την Κυβέρνηση με φόρους και μείωση μισθών και την ανεργία να ξεπερνά επίσημα το 30%;
Γνωρίζετε ή αγνοείτε ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας περιμένουν στη λίστα αναμονής χιλιάδες κόσμου; Γνωρίζετε η αγνοείτε ότι σε όλες τις εκκλησίες του νησιού μας υπάρχουν καθημερινά συσσίτια πεινασμένων συμπολιτών μας;
Γνωρίζετε ή αγνοείτε ότι σήμερα στο νησί μας ο συνταξιούχος πατέρας των 800 ευρώ φιλοξενεί τα παιδιά του και τα εγγόνια του και προσπαθούν να ζήσουν όλοι μαζί γιατί τα παιδιά έμειναν άνεργα; Σε αυτόν τον κόσμο βάζετε το χαράτσι 50%
Σε αυτόν λοιπόν τον κόσμο που μας βρίσκει και περιμένει από μας που μας εξέλεξε να τον στηρίξουμε, θέλετε να του λέμε καλά μας έκαναν; Ο ρόλος υπεράσπισης της απόφασης της αύξησης του 50% , είναι ρόλος της πλειοψηφίας που την ψήφισε.
Δεν καταλαβαίνετε ότι η προκλητική αυτή αύξηση δημιουργεί αντιδράσεις στην κοινωνία;
Μέσα στο μίσος του ο αισχρός ανώνυμος αισχρολόγος γράφει» πού πήγαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ ζεστό χρήμα που εισπράξατε από τον κόσμο και τα φάγατε…..» Η ανωνυμία σου επιτρέπει να τα γράφεις, δεν τολμάς όμως να βάλεις την υπογραφή σου γιατί γνωρίζεις ότι αυτό είναι αισχρότητα για να δικαιολογήσεις το πολιτικό έγκλημα του 50% της αύξησης.
Όσον αφορά για την προσωπική μου πολιτική παρουσία και την εντιμότητά μου το γνωρίζουν όλοι και στο Αιάντειο και εκτός Αιαντείου.
Στο Αιάντειο έγιναν έργα τα προηγούμενα 4 χρόνια χωρίς να διαχειριστούμε ένα ευρώ από χρήματα του Δήμου. Για να παρουσιάσεις έργο χρειάζεται κέφι, μεράκι και πάνω απ όλα τιμιότητα.
Οι απειλές για φυλακές και εκφράσεις της ανώνυμης αισχρολογίας δεν μας πτοούν.

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύβουλος

Facebook Σχόλια
Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

About Author

Write a Comment

Only registered users can comment.