Ποιοί είμαστε

Back to homepage

salaminomaxoi2

Η ιδέα για να φτιάξω αυτό το ενημερωτικό site (εν τέλη blog) μου ήρθε το 2009. Από τότε πέρασε πολύς καιρός και όχι απλά ωρίμασε, μπορώ να πω ότι το καθυστέρησα  αρκετά κιόλας.

Τουλάχιστον 2,5 χρόνια πριν, αποφάσισα οριστικά να φτιάξω αυτό το ενημερωτικό blog για το νησί μας την Σαλαμίνα. Δεν ήθελα όμως να εμπλακώ και εν τέλη να χρωματιστώ στις πολιτικές διενέξεις  μιας και ήταν προεκλογική περίοδος. Ξέρουμε όλοι ότι η πληροφορία είναι πολύτιμη και όποιος την διακινεί κατέχει δύναμη. Γιαυτό επέλεξα να δώσω ζωή στο blog Salamina.Net αφού αναλάβει τα καθήκοντα ο επόμενος (στην περίπτωση μας η επόμενη) Δήμαρχος και να έχει 5 χρόνια μπροστά μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Δεν έχω αφήσει τα σχόλια ελεύθερα διότι όπως παρατήρησα στα άλλα ενημερωτικά Blogs της Σαλαμίνας, μπαίνουν συστηματικά εγκάθετοι των εκάστοτε πολιτικών παρατάξεων και με την μορφή της ανωνυμίας προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στους αντιπάλους. Βέβαια υπάρχουν και οι βλάκες όπου αυτοί δεν έχουν πολιτική παράταξη και απλά είναι ανίκητοι…

Εδώ θα έχουν λόγο όλοι, σε όποια πολιτική παράταξη και εάν ανήκουν, αρκεί να είναι κόσμιος ο λόγος τους και πάντα ενυπόγραφα.

Καλώ όλες τις πολιτικές παρατάξεις,συλλόγους, δράσεις πολιτών κτλπ, να στέλνουν τα δελτία τύπου τους στο mail μας και θα τα δημοσιεύουμε χωρίς  λογοκρισία.

Επίσης θα σας παρακαλούσα να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook έτσι ώστε να λαμβάνετε και να κοινοποιείτε όποια είδηση εσείς θεωρήστε άξια προς αυτό.

Το ποιος είμαι δεν έχει σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαι Σαλαμινιώτης και ότι είμαι πολιτικά και οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν έχω ως κύρια απασχόληση την ενημέρωση και να εξαρτιέμαι από όποιον «δίνει τα περισσότερα…» όπως αρκετά «ενημερωτικά» Blogs της Σαλαμίνας.

Μερικές μέρες το Blog ίσως να μην ενημερώνεται και αυτό διότι άνθρωποι είμαστε και ζούμε εκτός internet και όπως είπαμε πιο πάνω δεν είναι η κύρια απασχόληση μου το Blog

Αυτό που υπόσχομαι όμως είναι ότι θα προσπαθήσω να κρατήσω το Salamina.Net στο ύψος που του αρμόζει. Συχνά θα γίνονται επεμβάσεις στο Salamina.Net έτσι ώστε να αναβαθμίζεται το blog προς όφελος των αναγνωστών. Στο Salamina.Net υπάρχουν κατηγορίες θεμάτων που αφορούν τους κοντινούς Δήμους έτσι ώστε ο Σαλαμίνιος/ια να βλέπει και τι γίνεται πιο δίπλα και να έχει σφαιρική άποψη των γεγονότων. Δεν θέλω τις παρωπίδες που αρκετοί στην πολιτική ζωή της Σαλαμίνας θέλουν να μας βάλουν…

Κριτική θα κάνω σε εξαιρετικές σπάνιες περιπτώσεις και όταν θα γίνεται, θα γίνεται κόσμια και με επιχειρήματα. Δεν θα προσπαθήσω να σας αλλάξω πολιτική άποψη. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι τσοπάνης για να θέλω πρόβατα..

Salamina.Net